Balversbc

Balversbc is een Bouwer van huizen op maat gelegen aan Wijksestraat 9A in Bergharen.

Meer informatie over Balversbc in Bergharen

Marco Balvers is een bouwconsultant die in 2013 zijn eigen bureau heeft opgericht. Hij heeft jarenlange ervaring als projectleider en werkvoorbereider en staat bekend om zijn gedrevenheid, energie en technische kennis. Hij begeleidt zowel aannemers, organisaties/instellingen als particulieren tijdens het bouwproces en eventueel het ontwerpproces. Door zijn brede ervaring zorgt hij ervoor dat projecten soepel verlopen en neemt hij de communicatie tussen alle betrokken partijen op zich. Op deze manier kan er efficiënt gewerkt worden, wordt de kwaliteit gewaarborgd en worden kosten bespaard. Marco Balvers is gevestigd op Wijksestraat 9A in Bergharen en is te bereiken via telefoonnummer 06-22878431. Meer informatie is te vinden op zijn website www.BALVERSbc.nl.

Wil je weten wat Balversbc verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Balversbc of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Balversbc? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balversbc het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Balversbc reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Balversbc

Bezoekers bekeken ook