B&B de Scherpenhof

B&B de Scherpenhof is een Bed & Breakfast gelegen aan Zandbergseweg 9 in Leur.

Meer informatie over B&B de Scherpenhof in Leur

B&BdeScherpenhof is een idyllische bed & breakfast gelegen in het dorpje Leur, op fietsafstand van alle voorzieningen in Wijchen. Gasten kunnen genieten van een privé huisje met een prachtig uitzicht en veel privacy, inclusief een lounge ruimte en een privé terras met een optionele jacuzzi. In de omgeving kunnen gasten wandelen en fietsen in de bossen van Leur, het kasteel van Hernen en de historische plaatsen Batenburg, Ravenstein en Grave. De B&B is ook gelegen op de routes van de "Walk of Wisdom" en "Roots". Het ontbijt is zorgvuldig samengesteld en er is de mogelijkheid om een diner te serveren met groenten uit de moestuin. Gasten hebben lovende woorden over de B&B, met complimenten over de gastvrijheid, de faciliteiten en het heerlijke ontbijt.

Wil je weten wat B&B de Scherpenhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Scherpenhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Scherpenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Scherpenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar B&B de Scherpenhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Scherpenhof

Bezoekers bekeken ook