B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen

B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen is een Bed & Breakfast gelegen aan Houtsestraat 12 in Balgoij.

Meer informatie over B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen in Balgoij

Bij De Holtsehoek in Balgoy, nabij Wijchen en Nijmegen, kunt u genieten van gezelligheid, buitenleven en de sfeer van weleer. Ruud, Yvon en hun kinderen Jasper en Anika heten u van harte welkom bij hun oude boerderij. U kunt verblijven in "Het Voorhuis", dat knus is ingericht in stijl, of in het gezellige appartement "Onder het Hooi". Daarnaast kunt u genieten van een drankje in de avontuurlijke theetuin of een bezoek brengen aan het Padawan Museum, dat gewijd is aan Star Wars. Er is ook een Campererf waar u kunt verblijven. In de omgeving van Balgoy, gelegen aan de Maas, vindt u historie, natuur en cultuur. Er zijn diverse musea, bezienswaardigheden en restaurants die per fiets gemakkelijk bereikbaar zijn. Bij De Holtsehoek kunt u volop genieten van ruimte en rust, zowel in en om de boerderij als in de omgeving.

Wil je weten wat B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen

Bezoekers bekeken ook