B&B & Boerderij-camping "bij de 3 linden"

B&B & Boerderij-camping "bij de 3 linden" is een Boerderijverblijf gelegen aan Geitweg 4 in Wijchen.

Meer informatie over B&B & Boerderij-camping "bij de 3 linden" in Wijchen

Bij de 3 Linden is een recreatieboerderij die in de afgelopen decennia een grote transformatie heeft ondergaan. De boerderij was oorspronkelijk een gemengd bedrijf, maar is nu alleen nog een landbouwbedrijf en heeft een recreatieve tak. Op de minicamping zijn er 25 plaatsen beschikbaar en sinds 2017 is er ook een vakantieboerderij met groepsaccommodaties en een Bed & Breakfast. Er zijn verschillende kamers beschikbaar, variërend van tweepersoonskamers met eigen badkamer tot een groepsverblijf voor dertig personen. Bij de 3 Linden bevindt zich in het bosrijke gebied van Alverna, tussen de gemeentes Wijchen, Heumen en Nijmegen.

Wil je weten wat B&B & Boerderij-camping "bij de 3 linden" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B & Boerderij-camping "bij de 3 linden" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B & Boerderij-camping "bij de 3 linden"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B & Boerderij-camping "bij de 3 linden" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar B&B & Boerderij-camping "bij de 3 linden" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B & Boerderij-camping “bij de 3 linden”

Bezoekers bekeken ook