Autorijschool Suus

Autorijschool Suus is een Trainingsgebied voor rijlessen gelegen aan Akkerwindestraat 6 in Wijchen.

Meer informatie over Autorijschool Suus in Wijchen

Autorijschool Suus is een rijschool in Wijchen met meer dan 20 jaar rijleservaring. Ze bieden persoonlijke begeleiding en zorgen voor een positieve en ontspannen sfeer in de lesauto. Elke les begint bij het treinstation in Wijchen, zodat het volledige uur besteed kan worden aan de lesinhoud. Ze hebben een prachtige en betrouwbare Skoda Karoq of Skoda Kamiq als lesauto. Je kunt online je rijlessen inplannen via de rijles app van Plango en ook online je vorderingen bekijken. Susan, de rij-instructrice, maakt een nieuwe start in haar carrière en leerlingen voelen zich op hun gemak bij haar in de auto. Bij Autorijschool Suus kun je ook je voortgang bijhouden via de Plango app en rijlessen plannen. Ze geven les op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag, en andere dagen zijn mogelijk in overleg. Je moet minimaal 24 uur van tevoren telefonisch afmelden, anders wordt de lesprijs in rekening gebracht. Begin nu met rijlessen bij Suus en haal je rijbewijs zonder problemen of obstakels.

Wil je weten wat Autorijschool Suus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Suus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Suus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Suus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Autorijschool Suus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Suus

Bezoekers bekeken ook