Autorijschool Jose Keijzer

Autorijschool Jose Keijzer is een Rijschool gelegen aan Aalsburg 3010 in Wijchen.

Meer informatie over Autorijschool Jose Keijzer in Wijchen

Autorijschool Keijzer is al meer dan 28 jaar actief en biedt rijlessen aan in Wijchen, Beuningen, Nijmegen en omstreken. De rijschool streeft ernaar om de lessen ontspannen en plezierig te maken, zodat de leerlingen zich op hun gemak voelen achter het stuur. Het slagingspercentage van de rijschool is bovengemiddeld hoog en behoort tot de top rijscholen van Wijchen. De lesmethode is gepersonaliseerd en de lessen zijn zowel uitdagend als uniek. De lesinhoud richt zich op alle CBR-normen en -eisen, zoals voertuigbeheersing, veiligheid en verkeersinzicht. Daarnaast biedt de rijschool ook opfriscursussen en rijvaardigheidstests aan. Autorijschool Keijzer is lid van brancheverenigingen die de belangen van meerdere rijscholen vertegenwoordigen.

Wil je weten wat Autorijschool Jose Keijzer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Jose Keijzer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Jose Keijzer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Jose Keijzer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Autorijschool Jose Keijzer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Jose Keijzer

Bezoekers bekeken ook