Auto Boekhorst, uw Mercedes-Benz Specialist

Auto Boekhorst, uw Mercedes-Benz Specialist is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Bijsterhuizen 2434 in Wijchen.

Meer informatie over Auto Boekhorst, uw Mercedes-Benz Specialist in Wijchen

Auto Boekhorst is een betrouwbare garage die gespecialiseerd is in het onderhoud, reparaties en verkoop van Mercedes-Benz. Ze hebben meer dan 40 jaar ervaring en bieden ook APK-keuringen aan. Als uw gezochte auto niet binnen hun occasionvoorraad te vinden is, kunnen ze deze voor u verzorgen door contact op te nemen met collegabedrijven. Ze hebben een grote voorraad occasions van bijna 1.000 auto's en zullen u informeren over de specificaties en kosten zodra ze een geschikte auto hebben gevonden. Auto Boekhorst is ook gespecialiseerd in het onderhoud van oldtimers en biedt een online afsprakenformulier aan. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:15 uur en op zaterdag alleen op afspraak. De garage benadrukt het belang van regelmatig onderhoud om kosten te besparen en biedt ook garantie en mobiliteitsgarantie aan. U kunt Auto Boekhorst volgen op sociale media en contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Auto Boekhorst, uw Mercedes-Benz Specialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Boekhorst, uw Mercedes-Benz Specialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Boekhorst, uw Mercedes-Benz Specialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Boekhorst, uw Mercedes-Benz Specialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Auto Boekhorst, uw Mercedes-Benz Specialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Boekhorst, uw Mercedes-Benz Specialist

Bezoekers bekeken ook