Asterisque

Asterisque is een Softwarebedrijf gelegen aan Diemewei 4404 in Wijchen.

Meer informatie over Asterisque in Wijchen

SDB Asterisque is een softwarepakket voor zorginstellingen dat ontwikkeld is door zorgprofessionals zelf. Het biedt een complete oplossing voor elektronische patiëntendossiers (EPD's), elektronische cliëntendossiers (ECD's), procesflows, zorgpaden en communicatie. Het pakket bevat ook tools voor registraties, planning, declaraties, patiëntenportalen en andere wensen uit de zorg. Asterisque is een krachtige software die elke zorginstelling kan voorzien van het meest optimale zorginformatiesysteem. Het doel van Asterisque is om uitzonderlijk goede zorg te leveren tegen een betaalbare prijs. De software is gebruiksvriendelijk en biedt een all-in-one oplossing voor zorginstellingen. Het pakket integreert perfect met andere systemen zoals boekhouding en agenda's. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om patiëntendossiers in te zien en zorgpaden te volgen. Asterisque is dus een veelzijdige en complete softwareoplossing voor zorginstellingen.

Wil je weten wat Asterisque verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Asterisque of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Asterisque? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Asterisque het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Asterisque reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Asterisque

Bezoekers bekeken ook