Asia

Asia is een Chinees restaurant gelegen aan Touwslagersbaan 28 in Wijchen.

Meer informatie over Asia in Wijchen

Restaurant Asia is een Chinees-Indisch restaurant in het centrum van Wijchen. Ze bieden de mogelijkheid om a la carte te bestellen, maar ook rijsttafels en verrassingsmenu's zijn beschikbaar. Het restaurant is altijd gezellig druk en het hele team zet zich 100% in voor de gasten. Naast het dineren in het restaurant, is het ook mogelijk om gerechten af te halen. Restaurant Asia verzorgt ook catering voor bruiloften en verjaardagen. De menukaart is online te bekijken en te downloaden. Het restaurant is geopend van maandag tot en met vrijdag van 15.30 tot 21.30 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 12.00 tot 22.00 uur. Het adres is Touwslagersbaan 28, 6602 AL Wijchen en het telefoonnummer is 024-6413470.

Wil je weten wat Asia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Asia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Asia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Asia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Asia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Asia

Bezoekers bekeken ook