ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Homberg 25-31 in Wijchen.

Meer informatie over ALDI in Wijchen

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen, en dat ook nog eens goedkoper. Met een breed assortiment van ruim 900 producten streven zij altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu op zoek bent naar boodschappen voor de week of wat luxere artikelen, ALDI heeft het allemaal. Ze bieden zowel producten van hun eigen huismerken als A-merken aan, allemaal van topkwaliteit en een stuk betaalbaarder dan bij andere supermarkten. ALDI heeft oog voor duurzaamheid en gaat daarnaast de strijd aan tegen voedselverspilling. Dit alles maakt boodschappen doen bij ALDI niet alleen goedkoper, maar ook verantwoord.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook