2B2B

2B2B is een Bed & Breakfast gelegen aan Bullekamp 20 in Wijchen.

Meer informatie over 2B2B in Wijchen

In Wijchen, dichtbij de gezellige stad Nijmegen, is er een luxe en hippe bed & breakfast genaamd 2B2B. Deze accommodatie bevindt zich tussen de Hatertse en Overasseltse Vennen, waardoor het een ideale locatie is voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur. Wat deze bed & breakfast uniek maakt, is dat er ook een bioscoop aanwezig is. Gasten kunnen dus genieten van een filmavondje in hun eigen accommodatie. Het is belangrijk om op tijd te reserveren, aangezien er maar één appartement beschikbaar is. Voor meer informatie en reserveringen kan er contact opgenomen worden via het telefoonnummer +31 (0) 6 144 559 92.

Wil je weten wat 2B2B verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2B2B of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2B2B? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2B2B het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar 2B2B reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2B2B

Bezoekers bekeken ook